dijous, 23 d’abril del 2009

Properes activitats de voluntariat ambiental

Seguiment bimensual de rastres, petjades i excrements de llúdriga.

Dissabte 25 d’abril. Seguiment bimensual de rastres, petjades i excrements de llúdriga. A les 10 hores a davant el bar Aquàrium. Activitat matinal.

Si som prou gent farem dos grups que voltin l'estany buscant rastres de llúdriga. En arribar a les llacunes de Can Morgat també mirarem postes i larves d’amfibis en una activitat conjunta amb l’Escola de Natura de Banyoles. Ens ajuntarem amb la gent de l’Escola de Natura que estarà fent activitats a les llacunes de Can Morgat i els ajudarem a trobar postes de granotes, capgrossos i amfibis adults.

Primer seguiment de cants nocturns d’amfibis.

Dissabte 25 d’abril. Primer seguiment de cants nocturns d’amfibis.
A les 20:15 hores a les llacunes de Can Morgat. Activitat nocturna. Porteu llanternes o frontals.


Sessió d’anellament cientific d’ocells

Dissabte 2 de maig. Sessió d’anellament científic d’ocells inclosa dins de la campanya Sylvia a l’estació de La Puda. Durant tot el matí des de la sortida del sol a les 13 hores.

La primera volta a les xarxes serà a les 7:15 del matí, i es farà una revisió de les trampes cada hora fins les 13 h. quan es tancaran les xarxes. Ens trobareu a la Font de la Puda de Banyoles.

Confirmeu la vostra assistència a les tres activitats enviant un correu electrònic a limnos@limnos.org, als comentaris d’aquest missatge o trucant al telèfon del coordinador de les activitats: 646 847 099 (Carles Feo).