dimarts, 8 de juliol de 2008

Altres activitats de voluntariat: el Projecte Pandion (estudi de viabilitat de la reintroducció de l'àguila pescadora a la conca del Fluvià).

Des de l'Associació d’Amics del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà (APNAE) s’ha posat en marxa un estudi per a determinar la viabilitat de la reintroducció de l'àguila pescadora (Pandion haliaetus) a la conca del Fluvià. Aquest estudi estarà coordinat des de l'APNAE amb el suport econòmic de la Fundació Territori i Paisatge de l'Obra Social de la Caixa de Catalunya. Per a aconseguir-ho, serà molt important la participació del màxim nombre de voluntaris i voluntàries. El treball a realitzar es dividirà en treball de camp (voluntariat de camp i presencial) i treball de despatx (voluntariat bibliogràfic).

Totes aquelles persones interessades en col·laborar com a voluntaris cal que contactin amb l'oficina de l'APNAE (al correu electrònic: apnae@apnae.org, o al telèfon: 972 454 672), facilitant les dades de contacte així com el lloc de residència; d'aquesta manera es podrà començar a fer la proposta d’assignació d'àrees en funció de la proximitat.

Tots els voluntaris interessats en participar seran convocats a una jornada formativa que es farà el dia 19 de Juliol a les 17:00 h. en un lloc encara per determinar.

Més informació al document: http://apnae.org/pdfs/ProjectePandion.pdf