dijous, 10 de juliol de 2008

Convocatòria de la primera jornada complerta de seguiment de rastres i excrements de llúdriga a l’Estany de Banyoles

Dissabte 19 de juliol, de 9:30 a 12 hores.

Lloc i hora de trobada: entre les 9 i les 9:15 hores al bar "Aquàrium", a davant de l’Estany de Banyoles a la zona dels embarcadors (prop oficina de turisme de l’Estany). El projecte convida a esmorzar.

Com a complement al cens visual de llúdriga, tal i com es va explicar durant la primera sessió de formació bàsica del voluntariat ambiental del mes de juny, es convoca la realització de la primera sortida per localitzar rastres i excrements de llúdriga al voltant de l’Estany de Banyoles. Abans de l’activitat es realitzarà una breu formació específica per al reconeixement de rastres i excrements de llúdriga. Si som prou gent es podrien fer dos grups, i marxar un en direcció a la dreta de l'Estany i l'altre a l'esquerra.

És molt important la vostra assistència doncs en aquesta primera sortida es farà la distribució de les zones i coneixerem els itineraris a seguir en el posterior seguiment periòdic. La intenció es realitzar aquesta prospecció cada dos mesos, o almenys un per estació.


Confirmeu la vostra assistència enviant un correu electrònic a limnos@limnos.org, als comentaris d’aquest missatge o trucant al telèfon del coordinador de l’activitat: 646 847 099 (Carles Feo).