divendres, 11 de juliol del 2008

Altres activitats de voluntariat: anellament d’ocells i construcció de caixes niu en col.laboració amb les estades de natura a Banyoles.

Dilluns 14 de juliol, matí i tarda

Les estades de natura a Banyoles, organitzades per la Fundació Territori i Paisatge en col·laboració amb l'Escola de Natura de Banyoles, són activitats d’immersió en la natura adreçades a nens i nenes amb inquietuds pel coneixement del medi natural. Per descobrir les singularitats de cada espai, en les activitats de les estades col·laboren educadors, monitors i voluntaris que faciliten la participació en la descoberta dels essers vius que l’habiten.

Des del programa de voluntariat ambiental 2008 de LIMNOS, us proposem col·laborar amb les estades amb dos activitats a realitzar el proper dilluns 14 de juliol. Esteu convidats a participar en ambdues activitats:

- Anellament d'ocells a Can Morgat: 14 de juliol entre les 9:30 hores i les 13 hores (aproximadament).

- Construcció de caixes niu a les instal·lacions de les estades a l’escola de Casa Nostra (La Puda). 14 de juliol a la tarda (horari per determinar). Aquesta activitat servirà per a provar el funcionament dels tallers de construcció de caixes niu previstos en el programa de voluntariat de LIMNOS.

Confirmeu la vostra assistència enviant un correu electrònic a limnos@limnos.org, als comentaris d’aquest missatge o trucant al telèfon del coordinador de l’activitat: 646 847 099 (Carles Feo).