dimecres, 24 de setembre de 2008

Activitats de voluntariat pel mes d'octubre

Ara és el moment de tornar-nos a activar i per això us proposem dues activitats per la primeres primeres setmanes d'octubre, abans no arribi el fred intens!

Dissabte 4 d'octubre. Taller de caixes niu, menjadores per a ocells i celebració del Dia Mundial de les Aus.

A les 10 h. a la Granja de Casa Nostra (Carretera de Banyoles a Santa Pau, primer trencant a la dreta un cop passades "Les Estunes").

Taller matinal de construcció de caixes niu i menjadores per ocells amb la col·laboració del Consorci de l'Estany. Es construiran caixes niu i menjadores per a ocells i s’explicarà com s'han de col·locar, a on i quina funció tenen. Les caixes niu i les menjadores estan preferentment destinades a ser col·locades a l'entorn de l'Estany de Banyoles i altres espais naturals de la comarca.

Per aquesta activitat, i amb motiu de la celebració del Dia Mundial de les Aus, es convidarà a totes les persones interessades en participar en un matí d’activitats de voluntariat. Convideu a les persones conegudes i interessades en participar en aquesta activitat.

Si acabem aviat podem anar a visitar els estanyols de la Puda i la llacuna de les cigonyes i comprovar com estan les caixes niu i les menjadores col·locades en aquest espai.

Hi haurà esmorzar. Porteu roba adequada, i moltes ganes de fer coses!!!

Dissabte 11 d'octubre. Jornada matinal de seguiment de rastres de llúdriga a l'Estany de Banyoles.

Anem a veure que fa la llúdriga a la tardor!!! Jornada matinal de seguiment de rastres de llúdriga a l'Estany de Banyoles. A les 10 h al bar Aquàrium.

Anirem donant la volta a l'Estay i cercant rastres de llúdriga recents en els llocs indicats, per tal de detectar la presència de l'espècie a l'Estany. També recollirem alguns rastres d'excrement per veure el que mengen. Si som prou gent farem dos grups per anar més ràpid, sinó un de sol. Compteu més o menys de 10 h. a 13:30 h.. Si algú ha de marxar abans cap problema.

Confirmeu la vostra assistència a les dues activitats enviant un correu electrònic a limnos@limnos.org, als comentaris d’aquest missatge o trucant al telèfon del coordinador de l’activitat: 646 847 099 (Carles Feo).