dissabte, 11 d’octubre de 2008

Celebrats els taller de caixes niu i de menjadores per a ocells i celebració del Dia Mundial de les Aus


El dissabte 4 d'octubre es va fer el taller de caixes niu i menjadores per a ocells en el marc de la celebració del Dia Mundial de les Aus a la Granja de Casa Nostra (Carretera de Banyoles a Santa Pau, primer trencant a la dreta un cop passades "Les Estunes").

Durant el taller matinal es van construir caixes niu i menjadores que es penjaran properament a l'entorn de l'Estany de Banyoles i altres espais naturals de la comarca. Previament es van donar explicacions de la funció de les caixes niu i les menjadores. També es van fer diverssos tallers infantils per a crear senzilles, però efectives, menjadores. Al final del matí, es va acabar amb una visita a la llacuna de les cigonyes podent comprovar com estan les caixes niu i les menjadores col·locades a les proximitats d'aquest espai.

A través d'un fulletó es va fer divulgació del taller i van participar un total de 27 persones entre adults i infants. Totes aquestes persones rebran puntual informació de la situació i l'estat de les caixes niu i les menjadores una vegada col.locades.

Un total de 7 voluntaris i voluntàries van ajudar al funcionament del taller. El Carles, el Jordi, el Juanjo, la Cristina, el Pau, el Josep, la Patricia i el seu company són els voluntaris que el van fer possible.

El taller va tenir la col·laboració del Consorci de l'Estany.